Почивна база Орлино


Почивна база "Орлино" се намира в околността на

град Сърница, в сърцето на Родопите. Градчето отстои на 18 км от град Доспат и на 48 км от град Велинград. Неговият дух  е планината, живописната растителност, красивият язовир, спокойствието и гостоприемството на местните жители. Разположеният наблизо  язовир „Доспат“ е вторият по големина в страната след „Искър“. В него може да се лови шаран, пъстърва, кефал, костур, червеноперка, каракуда и др.

Планинската растителност предлага разнообразие от билки, горски плодове и гъби.

 Точно тук, в прохладата на вековни дървета се намира и Почивна база "Орлино". Тя е разположена на пет километра от град Сърница и на 350 метра от язовир Доспат. Тук почивката е възможна – планина, слънце и тишина, нарушавана единствено от песните на птиците. 

 

Уникалното раположение на базата е само едно от предимствата й. Домашният уют и удобства, живописните пейзажи, ви гарантират желания отдих.

 

На разположение на гостите са 3 бунгала и вила, включваща просторно студио и 4 семейни стаи, всяка от които със  самостоятелен санитарен възел, кабелна телевизия, безжичен интернет, хладилник, кухненски бокс и тераси или навеси. Базата предлага място за паркиране и барбекю за посетителите на вилата.